Szoftvertesztelés


2006-ban – több éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött és a szoftvertesztelési piac alapos feltérképezése után – döntöttünk úgy, hogy létrehozzuk a Passed Informatikai Kft-t, azaz megteremtsük és kiépítsük a professzionális szoftvertesztelés alapjait az országban.

Három szektorban kezdtünk el dolgozni: a telekommunikációs, a banki és a műszaki informatika területen. Év végére az utóbbi kettő emelkedett ki és vált vezető területté. Partnereink elégedettsége a munkatársaink szakmai tudásában keresendő. Magasan kvalifikált szakembergárdánk segítségével megbízóink minőségi alkalmazásokat fejlesztenek.

2007-ben továbbra is a banki terület és a műszaki informatika adja megbízásaink közel háromnegyedét. Mellettük az üzleti megoldások és a telekommunikáció szektorából is érkeznek megrendelések.

Célunk, hogy ügyfeleink olyan vevőkörrel rendelkezzenek, akik a kifejlesztett szoftver minőségével tökéletesen elégedettek. Hisszük, hogy a jól működő, könnyen kezelhető termék a legjobb reklám.

Bízunk abban, hogy szolgáltatásunk segítségére lesz Önnek üzleti sikerei elérésében!  

Üdvözlet

Felhasználónév:
Jelszó:

Előadás anyagok

KönyvA decemberben megtartott előadások anyagai letölthetőek.

2008. decemberében az IIR Hungary által szervezett konferencián tartottuk meg Szoftvertesztelés tervezése, dokumentálása című előadásunkat. A legújabb előadás anyagai pdf formátumban felkerültek weboldalunkra.


Bulvár

Kevesebb diákra szabták a felvi.hu-t

"A csúcspont az volt, amikor 8000 klikkelés történt egyidőben" ... 

 

Tovább>>

Frissítve: 2010.02.10.