Hogyan függ össze a mobilapplikáció tesztelés a Tesla autóival? - Passed Blog
skip to Main Content
+36 1 789 2525+36 70 387 3566

További cikkek

Hogyan függ össze a mobilapplikáció tesztelés a Tesla autóival?

A mobilapplikáció tesztelés a magukon a tesztelőkön kívül kevés embert hoz lázba, azonban a fontosságát nem lehet elvitatni. Ma már ugyanis egyre több olyan dologra használjuk a telefonunkat, amihez előtte más eszközöket vettünk igénybe. Használjuk fizetésre készpénz vagy bankkártya helyett, azonosításra igazolványok helyett és akár kulcsként is, hogy bejuthassunk vele otthonunkba, vagy akár az autónkba is.

Ezek mind olyan funkciók, melyek, ha egy hiba miatt nem működnek, nagyon kellemetlenül tudnak érinteni bennünket. Hajlamosak vagyunk hozzászokni ehhez a modern kényelemhez, azonban ezzel együtt igencsak felértékelődik a tesztelés fontossága is.

Nem olyan rég történt pont egy ilyen kellemetlen hiba a Teslánál is. Ők ugyanis arra ösztönzik az autótulajdonosokat, hogy éljenek ezekkel a kényelmi lehetőségekkel és ne hordják a kulcsot maguknál. Emiatt sokan a telefonjuk segítségével jutnak be az autójukba. Nyitáshoz és indításhoz is használható (lenne) ez a mobilapplikáció. A mobilapplikáció hibája miatt azonban egy ideig sem bejutni nem tudtak az autóikba, sem elindítani nem tudták azokat ilyen módon.

Érthetően, ennek nem igazán örültek a Tesla tulajdonosok és maga Elon Musk kért elnézést a történtekért, valamint megígérte, hogy lépéseket tesznek, hogy a jövőben ne fordulhasson elő hasonló probléma.

Kövess minket a Facebookon

Back To Top