facebook-pixel

Kapcsolat

Cégünk számára kiemelten fontos, hogy minden ügyféllel, partnerrel és érdeklődővel való interakciót gondosan és tisztelettel kezeljünk. Hiszünk abban, hogy a kapcsolatépítés nem csak az üzleti siker, hanem a közösségi értékek és a kölcsönös bizalom alapja is. Ha bármilyen kérdése, észrevétele vagy javaslata van, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Irodánk címe:

1095 Budapest, Tinódi utca 1-3. 

Telefonszám:

+36 1 789 2525

E-mail cím:

info@passed.hu

Az alábbi módokon léphet kapcsolatba velünk:

  • Űrlap: Az alábbiakban megtalálja az online kapcsolatfelvételi űrlapunkat. Ha kitölti és elküldi nekünk, munkatársunk a lehető leghamarabb válaszolni fog.
  • E-mail: Ha e-mailben szeretne bennünket elérni, küldjön üzenetet az info@passed.hu címre.

Kérjük, említse meg, melyik szolgáltatásunk vagy termékünk iránt érdeklődik, hogy az illetékes kollégához irányíthassuk.

Tudjuk, hogy az Ön ideje értékes. Ezért elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden megkeresésre 48 órán belül válaszoljunk. Cégünk az átláthatóság és az őszinteség elveire épül, így biztos lehet abban, hogy minden kérdésére egyértelmű és kimerítő választ kap.

Ha közösségi médiában is aktív, kérjük, kövessen minket a legújabb hírekért, promóciókért és frissítésekért:

Végezetül, de nem utolsósorban, szeretnénk köszönetet mondani azért, hogy minket választott, és érdeklődik cégünk iránt. Büszkék vagyunk arra, amit eddig elértünk, és mindig hálásak vagyunk azoknak, akik részesei szeretnének lenni jövőbeli sikerünknek.

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozunk, és köszönjük, hogy időt szakított arra, hogy megismerje cégünket.

Adatvédelem: Az adatvédelem és a biztonság nagyon fontos számunkra. Biztosítjuk, hogy minden személyes adatot és információt bizalmasan kezelünk, és kizárólag a kapcsolattartás és a kiválasztott szolgáltatások nyújtása céljából használjuk. Adatvédelmi irányelveinkről további információkat talál az Adatvédelmi Nyilatkozatunkban.

egy süti csokireszelékkel
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.