Módszertan bevezetése - Passed Informatika Kft. skip to Main Content
+36 1 789 2525+36 70 387 3566

Módszertan bevezetése

Segítünk abban, hogy a tesztelési folyamatok minél gördülékenyebben haladjanak!

Egy jó módszer bevezetése biztosítja a stabil irányt, időt takarít meg, javítja a minőséget, és növeli a termelékenységet. Cégünk kiválasztott mentorai olyan átlátható folyamatok kialakításán dolgoznak, ahol a felmerülő igények, problémák a lehető leghatékonyabban kezelhetőek. Az adott módszereket úgy lehet különböző méretű és témájú projektekhez igazítani, hogy azoknak alapvető szerkezete megmarad. Sokéves tapasztalatunk segített létrehozni kombinált, hatékony valamint eredményes tesztelési folyamatokat. Az ISTQB legjobb gyakorlataiból merítünk, amely folyamatokkal segítünk ügyfeleinknek, hogy jobb minőségű terméket készítsenek.

De honnan tudható, hogy az intézkedések hatékonyak voltak?

Lehetővé kell tenni az eredmények transzparens megjelenítését, azok átláthatóságát, elérhetőségét és a státuszok követését. Ennek érdekében csapatunk elemzi az üzleti követelményeket. Az eredmények segítenek a mérőszámok alapján meghatározni az irányokat, mely intézkedések szükségesek a célok eléréséhez.

office people group cfdb4e48e0664c34b9b63df423862e7f1
Back To Top
cookie-icon
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.