facebook-pixel

Sajtóközlemény a fejlesztés befejezéséről

a sattoozlemy logója és az útlevél

TÁJÉKOZATATÓ A 2018-1.1.1-MKI-2018-00169 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ, „A VISELKEDÉS ALAPÚ FEJLESZTÉSI MEGKÖZELÍTÉST (BDD) ALKALMAZÓ SZOFTVERFEJLESZTŐ CÉGEK ÁLTAL HASZNÁLT FORMALIZÁLT SZOFTVERJELLEMZŐ-LEÍRÁSOK

NYILVÁNTARTÁSÁT TÁMOGATÓ SZOFTVERFEJLESZTÉS” CÍMŰ PROJEKT ZÁRÁSÁRÓL

A Passed Informatikai Kft. a Mikro- és Kisválallkozások Innovációs Tevékenységének Támogatása pályázati konstrukció keretében pályázatot valósított meg, mely során a vállalat feladatok ellátására 52.586.622.- forint támogatás került felhasználásra.

A projekt kezdetén megtartott hazai nagyvállalatoknál és fejlesztő cégeknél történt piackutatás segített pontosítani a rendszer funkcionalitását.

A megvalósítása során elkészült a tervezett Core rendszer, valamint a felhasználói felületek teljes funkcionalitása. Az eszköz képes a story-k feldolgozására, ticketing- és verziókezelő rendszerekhez kapcsolódni, valamint teszt template-eket kezelni. A felhasználói felületek pedig a JIRA saját felületeibe kerültek kialakításra.

A pályázatban elért célok hozzájárulnak ahhoz, hogy a BDD módszer mentén fejlesztő cégek magasabb minőségi szinten tudják termékeiket lefejleszteni.

További Információ:

Passed Informatikai Kft.
1092 Budapest, Ráday utca 30. IV. Em. 1.
wvvvv.passed.hu

egy fehér boríték eleje és hátulja
egy süti csokireszelékkel
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.