Sajtóközlemény a fejlesztés megkezdéséről - Passed Informatika
+36 1 789 2525+36 70 387 3566

TÁJÉKOZATATÓ A 2018-1.1.1-MKI-2018-00169 AZONOSÍTÓ SZÁMÚ, „A VISELKEDÉS ALAPÚ FEJLESZTÉSI MEGKÖZELÍTÉST (BDD) ALKALMAZÓ SZOFTVERFEJLESZTŐ CÉGEK ÁLTAL HASZNÁLT FORMALIZÁLT SZOFTVERJELLEMZÓ-LEÍRÁSOK NYILVÁNTARTÁSÁT TÁMOGATÓ SZOFTVERFEJLESZTÉS” CÍMŰ PROJEKT MEGKEZDÉSÉRŐL

Sikerrel pályázott a Passed Informatikai Kft. a Mikro- és Kisválallkozások Innovációs Tevékenységének Támogatása pályázati felhívásban, így 61.850.636.- forintot nyert a viselkedés alapú fejlesztési megközelítést támogató eszköz fejlesztésére.

A projekt tárgyát képező szoftver egy eddig lefedetlen területen kíván segítséget nyújtani a szoftverfejlesztés és -tesztelés folyamatában.

Napjainkban a szoftveriparban egyre nagyobb teret kapnak a különböző agilis módszerek, megközelítések. Ezek közül is kiemelkedő ielentőségú a viselkedés alapú fejlesztés (Behaviour Driven Development – BDD).

Az agilis fejlesztés egyik sarokpontja az ügyféllel való folyamatos együttműködés, amellyel együtt jár az igények, ezáltal pedig követelmények gyakori változása. Mivel a fejlesztés és a tesztelés alapjául szolgáló követelmény specifikációkat, tesztforgatókönyveket, tesztterveket a BDD-ben egyetlen formalizált leírás váltja ki (az ún. feature, fájlok), így fontos, hogy ez a dokumentum mindig naprakész legyen, az alapját képező fájlok egységet alkossanak, és a tartalma megegyezzen a valós ügyféligénnyel

Erre az ügyféligényre szeretnénk egy támogató eszközt építeni.

A projekt elindulásának ideje: 2018.10.20.

A projekt várható befejezési határideje: 2020.10.19.

További Információ:

Passed Informatikai Kft.
1092 Budapest, Ráday utca 30. IV. Em. 1.
wvvvv.passed.hu