facebook-pixel

Teszteszköz kiválasztása

Munkáink során sok helyen tapasztaljuk, hogy jelentős minőségjavulást lehetne elérni egy megfelelő szoftvertesztelést segítő eszköz kiválasztásával, bevezetésével.

Felkészült és szakképzett munkatársaink hatékonyan és előszeretettel alkalmazzák mind a fizetős, mind pedig az nyílt forráskódú, ingyenes termékeket. Számos egyéb alkalmazás mellett az alábbi szoftvereket használjuk a mindennapi munkánk során: 

Quality Center, SpiraTest, IBM Test Manager, Atlassian JIRA, TestLink, Bugzilla, Mantis, Redmine. 

Automatizálás terén az alábbi eszközöket használjuk: 

HP ALM, HP QTP, TestComplete, JMeter, Selenium, Loadrunner, Ranorex, Silk Mobile, MonkeyTalk, Testdroid, Robotium, Appium.

Amennyiben ügyfelünknél nincs használható szoftvertesztelő eszköz bevezetve, úgy egy felmérést követően leszűrjük a potenciális lehetőségeket és bemutatunk két-három olyan eszközt, amely alkalmazható ügyfelünknél. Bemutatjuk az eszközök előnyeit, valamint esetleges hátrányait, majd közösen döntünk a legalkalmasabb szoftvert illetően. Ezek után implementáljuk a rendszert, paraméterezzük, testre szabjuk, majd megtanítjuk a használatát az ügyfél munkatársainak.

egy nő, aki egy tablettát tart két másik ember előtt
egy süti csokireszelékkel
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.