facebook-pixel

Rólunk

Passed közös vacsora 20212006 óta látjuk el küldetésünket versenyképességet és sikerességet nyújtva ügyfeleinknek az egyre minőségérzékenyebb informatikai piacon. Folyamatosan naprakész tudással segítjük azt, hogy a szoftver termékek megbízható és felhasználóbarát formában kerüljenek a kritikus közönség elé.
A mai éles globális versenyben sok vállalat szeretne olyan szoftvereket fejleszteni, amelyeket “gyorsabb és olcsóbb” jelzővel látnak el. Azonban még a “gyors és olcsó” IT termékeknek is biztosítani kell a kiváló minőséget és a tökéletes használhatóságot. A Passed Informatikai Kft. törekszik naprakész lenni a legfrissebb, remek megoldásokkal a szoftvertesztelés területén annak érdekében, hogy teljesíteni tudjuk a költséghatékony minőségellenőrzési szolgáltatásainkat ügyfeleinknek.

Az a cég, amelynek a szoftvertesztelés szolgáltatás az egyetlen bevételi forrása, hatékonyabb, és nagyobb felelősséget vállalhat, mint azok az informatikai szállítók, akik az úgynevezett “all-in-one” típusú szolgáltatáscsomagban gondolkodnak (pl. szoftverfejlesztési szolgáltatások + tesztelések + alkalmazások / IT infrastruktúra fenntartása).

Passed Informatikai Kft. tulajdonosa magyarországi magánszemély, aki maga is a szoftvertesztelési szektorban dolgozott a cég megalapítása előtt, így a vállalkozásban nemcsak üzletileg, de szakmailag is képes megfelelő döntéseket hozni. Mi valódi értékeket szállítunk a multinacionális szervezeteknek és a magánvállalkozásoknak is. Széleskörű iparági szakértelmünk és sikeres megoldásaink rendelkezésre állnak ügyfeleink részére, nemzetközi színvonalú szolgáltatási csomagjainkban.

0
aktív tesztmérnők
a csapatban
0
ISTQB CTFL vagy
ISTQB CTAL
0
teszteszköz ismerete
0
év tesztelői tapasztalat

Munkamódszerünk

A tesztelés a fejlesztési folyamat része, ezért a szoftvertesztelési folyamatnak tökéletesen illeszkednie kell a fejlesztés menetébe. Tesztvezetőink elsősorban a belső fejlesztési kultúra, fejlesztési módszertan tanulmányozása után tudnak hathatós segítséget adni, a tesztelési folyamatokat pontosan a fejlesztéshez igazítani.

Amennyiben ügyfelünknél már léteznek tesztelést segítő szoftverek, úgy azokat használjuk, de igény szerint ki tudunk választani és be tudunk vezetni más teszteszközöket is.

Minőségtudatosság

A szoftver tervezésétől a telepítéséig tartó folyamatos tesztelői munkával segítjük a minőségi termék létrehozását.

Átláthatóság

Minden egyes tesztelési folyamatban definiáljuk a követelményeket, és megtervezzük a teszteket. Az elkészült teszttervek alapján futtatjuk a teszteseteket, és monitorozzuk a hibákat. A tesztelési folyamatok dokumentáltak, így azok a projekt többi résztvevője számára könnyen értelmezhetőek.

Skálázhatóság

A fejlesztés és a tesztelés közötti szoros kapcsolat lehetővé teszi, hogy minden egyes projektbe ott csatlakozzunk be, ahol azt a projektterv és a gazdasági lehetőségek megengedik. Minél hamarabb történik ez meg, annál magasabb színvonalon tudunk minőségi terméket előállítani.

0
év a szoftvertesztelés területén
0
tesztmérnök dolgozott eddig nálunk
0
sikeresen befejezett projekt
0
multinacionális stratégiai partnerkapcsolat

Ha minőséget szeretnénk a fejlesztendő alkalmazásba építeni, néhány fontos kritériumot mindenképpen teljesítenie kell a szoftvertesztelésnek.

a kettes szám fekete alapon fehér

Véleményünk szerint csakis az alkalmazás tervezésével egy időben megtervezett, elkezdett szoftvertesztelés tud minőséget építeni a termékbe. Nem elég a kész kódot tesztelni, már az üzleti követelmények definiálásánál el kell kezdeni megtervezni a tesztelés lépéseit.

a négyes szám fehérrel, fekete alapon

Mind az üzleti, mind a technikai oldali tesztelés fontosságát hangsúlyozzuk. Nem elég csak a végfelhasználókkal tesztelni az üzleti folyamatokat, szükséges a technikai oldalt is ellenőrizni, szakmailag tökéletesen felkészült szoftvertesztelőkkel.

az első számú fehér fekete alapon

Törekszünk megvalósítani az egykapus rendszert a tesztelésen belül. Vagyis minden feladat, munkavégzés a tesztmenedzsment eszközben legyen dokumentálva. Ami nincs bejegyezve az eszközben, az nincs elvégezve, vagy nem feladat. Ezzel kiszűrhetők a tesztelők, fejlesztők és a többi projekttagok közötti ellentmondások, félreértések.

a harmadik szám fekete alapon fehér

A tervezett tesztelés előnye, hogy folyamatosan naprakész, pontos képet tudunk adni a rendszer minőségéről.

egy fekete-fehér fényképet, rajta az ötös számmal

Egységes, a fejlesztéstől szervezetileg elkülönülő, de a fejlesztőkkel együtt dolgozni mindig kész tesztcsapat kialakítását és irányítását végezzük.

A Passed Informatikai Kft. az elmúlt 10 évben nem csak sok hazai, hanem számos külföldi megrendelésnek is eleget tett!

Madagaszkár országának zászlaja

Magyarország

németország zászlaja

Németország

egy amerikai zászló, rajta csillagokkal

Egyesült Államok

piros-fehér közlekedési tábla a stop szóval

Ausztria

a brit zászló piros, fehér és kék színben látható

Nagy-Britannia

Svájc zászlaja

Svájc

Cégvezetés

egy férfi fekete kabátban és csíkos ingben

Pongrácz János

Ügyvezető Igazgató

János több mint 20 éves szoftverfejlesztői, -tesztelői múlttal rendelkező, a feladatokban mai napig aktívan résztvevő informatikus szakember. 2006 óta vezeti szoftvertesztelési tevékenységet végző csapatát. A siker zálogát a munkatársak képzésében, ezáltal a kompetenciák folyamatos magas szinten tartásában és az ügyfelek maximális elégedettségében látja.

egy süti csokireszelékkel
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.