Rólunk - Passed Informatika Kft. skip to Main Content
+36 1 789 2525+36 70 387 3566
Rólunk
Special Business People Wallpaper1 scaled e1669468549445

2006 óta látjuk el küldetésünket versenyképességet és sikerességet nyújtva ügyfeleinknek az egyre minőségérzékenyebb informatikai piacon. Folyamatosan naprakész tudással segítjük azt, hogy a szoftver termékek megbízható és felhasználóbarát formában kerüljenek a kritikus közönség elé.

A mai éles globális versenyben sok vállalat szeretne olyan szoftvereket fejleszteni, amelyeket “gyorsabb és olcsóbb” jelzővel látnak el. Azonban még a “gyors és olcsó” IT termékeknek is biztosítani kell a kiváló minőséget és a tökéletes használhatóságot. A Passed Informatikai Kft. törekszik naprakész lenni a legfrissebb, remek megoldásokkal a szoftvertesztelés területén annak érdekében, hogy teljesíteni tudjuk a költséghatékony minőségellenőrzési szolgáltatásainkat ügyfeleinknek.

Az a cég, amelynek a szoftvertesztelés szolgáltatás az egyetlen bevételi forrása, hatékonyabb, és nagyobb felelősséget vállalhat, mint azok az informatikai szállítók, akik az úgynevezett “all-in-one” típusú szolgáltatáscsomagban gondolkodnak (pl. szoftverfejlesztési szolgáltatások + tesztelések + alkalmazások / IT infrastruktúra fenntartása).

A Passed Informatikai Kft. tulajdonosa magyarországi magánszemély, aki maga is a szoftvertesztelési szektorban dolgozott a cég megalapítása előtt, így a vállalkozásban nemcsak üzletileg, de szakmailag is képes megfelelő döntéseket hozni. Mi valódi értékeket szállítunk a multinacionális szervezeteknek és a magánvállalkozásoknak is. Széleskörű iparági szakértelmünk és sikeres megoldásaink rendelkezésre állnak ügyfeleink részére, nemzetközi színvonalú szolgáltatási csomagjainkban.

0
aktív tesztmérnök a csapatban
0
ISTQB CTFL vagy ISTQB CTAL
0
teszteszköz ismerete
0
év tesztelői tapasztalat
Munkamódszerünk

A tesztelés a fejlesztési folyamat része, ezért a szoftvertesztelési folyamatnak tökéletesen illeszkednie kell a fejlesztés menetébe. Tesztvezetőink elsősorban a belső fejlesztési kultúra, fejlesztési módszertan tanulmányozása után tudnak hathatós segítséget adni, a tesztelési folyamatokat pontosan a fejlesztéshez igazítani.

Amennyiben ügyfelünknél már léteznek tesztelést segítő szoftverek, úgy azokat használjuk, de igény szerint ki tudunk választani és be tudunk vezetni más teszteszközöket is.

A szoftver tervezésétől a telepítéséig tartó folyamatos tesztelői munkával segítjük a minőségi termék létrehozását.

Minden egyes tesztelési folyamatban definiáljuk a követelményeket, és megtervezzük a teszteket. Az elkészült teszttervek alapján futtatjuk a teszteseteket, és monitorozzuk a hibákat. A tesztelési folyamatok dokumentáltak, így azok a projekt többi résztvevője számára könnyen értelmezhetőek.

A fejlesztés és a tesztelés közötti szoros kapcsolat lehetővé teszi, hogy minden egyes projektbe ott csatlakozzunk be, ahol azt a projektterv és a gazdasági lehetőségek megengedik. Minél hamarabb történik ez meg, annál magasabb színvonalon tudunk minőségi terméket előállítani.

0
év a szoftvertesztelés területén
0
tesztmérnök dolgozott eddig nálunk
0
sikeresen befejezett projekt
0
multinacionális stratégiai partnerkapcsolat
Ha minőséget szeretnénk a fejlesztendő alkalmazásba építeni, néhány fontos kritériumot mindenképpen teljesítenie kell a szoftvertesztelésnek.

number_01Törekszünk megvalósítani az egykapus rendszert a tesztelésen belül. Vagyis minden feladat, munkavégzés a tesztmenedzsment eszközben legyen dokumentálva. Ami nincs bejegyezve az eszközben, az nincs elvégezve, vagy nem feladat. Ezzel kiszűrhetők a tesztelők, fejlesztők és a többi projekttagok közötti ellentmondások, félreértések.

number_02Véleményünk szerint csakis az alkalmazás tervezésével egy időben megtervezett, elkezdett szoftvertesztelés tud minőséget építeni a termékbe. Nem elég a kész kódot tesztelni, már az üzleti követelmények definiálásánál el kell kezdeni megtervezni a tesztelés lépéseit.

number_03A tervezett tesztelés előnye, hogy folyamatosan naprakész, pontos képet tudunk adni a rendszer minőségéről.

number_04Mind az üzleti, mind a technikai oldali tesztelés fontosságát hangsúlyozzuk. Nem elég csak a végfelhasználókkal tesztelni az üzleti folyamatokat, szükséges a technikai oldalt is ellenőrizni, szakmailag tökéletesen felkészült szoftvertesztelőkkel.

number_05Egységes, a fejlesztéstől szervezetileg elkülönülő, de a fejlesztőkkel együtt dolgozni mindig kész tesztcsapat kialakítását és irányítását végezzük.

A Passed Informatikai Kft. az elmúlt 10 évben nem csak sok hazai, hanem számos külföldi megrendelésnek is eleget tett!

Magyaroszág

magyarorszag

Németország

nemetorszag

Egyesült Államok

america

Ausztria

ausztria

Nagy-Britannia

nagybrittannia

Svájc

svajc
Cégvezetés
Pongrácz János // Ügyvezető Igazgató
fenykep_janos

János több mint 20 éves szoftverfejlesztői, -tesztelői múlttal rendelkező, a feladatokban mai napig aktívan résztvevő informatikus szakember.

2006 óta vezeti szoftvertesztelési tevékenységet végző csapatát. A siker zálogát a munkatársak képzésében, ezáltal a kompetenciák folyamatos magas szinten tartásában és az ügyfelek maximális elégedettségében látja.

Back To Top
cookie-icon
Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.